爱英语吧    英语阅读理解

听力口语阅读休闲英语校园英语学习方法教师频道游戏动画词汇
当前位置:首页 > 英语阅读理解 > 高三七选五解析Most college students have their money from their

高三七选五解析Most college students have their money from their

发布时间:  浏览: 次  作者:爱英语吧

Most college students have their money from their parents, but college is the time for them to begin true responsibility. With the right information at hand and some practice, you can definitely get major financial assistance for college tuition(学费). 36 The following is the ways you should know about.

Play a sport 37 I know it is obvious to the foot ball player that sports will increase the possibility, but did you know you can get scholarships for less-known sports? Have a try on golf, sailboat and marathon! A senior year spent learning and perfecting a new sport can lead to a full ride in college.

Do voluntary work. Most nonprofits have good scholarships for their volunteers Try volunteers. Try volunteering in your community or a community chapter of a major organization. 38 It can be best to work for an organization that you are familiar with or have a childhood history with.

39 Try building a personal connection with someone at a scholarship society. Building a relationship through visits, phone calls, and gifts can make you stand out of the crowd. Remember, these people chose the winners from hundreds of applications a day and a personal touch can really make a difference!

Apply early. It can never be too early to apply for a scholarship. Applying early is another way to stand out of the crowd. You can definitely score a better scholarship earlier with much less competition. 40 Applying early can lead to more applications overall, and some one who applies to 100 scholarships against 10 has a much better chance of being awarded!

A. Bear in mind

B. Keep in touch.

C. It can also be a numbers game.

D. Living in a poor community may help you a lot.

E. Some of the highest scholarships are given to college athletes.

F. A high level of community service will give you a leg up in college.

G. Experience has proven that scholarships will be given to those who deserve it.

答案

本文是说明文。文章为我们介绍了在大学里成功申请奖学金的几种方法。

36. G【解析】根据下文介绍,可知大学的奖学金是给那些懂得尽力去争取的学生的,G项符合此意

37. E【解析】根据本段后一句的“ the football player”,可知这些都是属于运动员( athlete)的范畴。

38. F【解析】上文讲到要参与社区义务工作,因为有效的社会义务工作会让你在大学里高人一筹,F项符合此意

39. B【解析】本段主要讲要通过各种方法和奖学金评选活动成员保持联络,以增加获选的可能性。

40. C【解析】本段最后一句的含义是“尽早的申请会带来更多的申请机会,申请了100种奖学金的人比起只申请10种奖学金的人更有机会获得成功”,这说明申请奖学金其实也是一种“数字游戏( numbers game)”。


相关阅读
猜你喜欢
页面缓存