爱英语吧    完形填空

听力口语阅读休闲英语校园英语学习方法教师频道游戏动画词汇
当前位置:首页 > 完形填空 > 高三完形填空On Dec. 6, Kelsey Zwick boarded Flight 588

高三完形填空On Dec. 6, Kelsey Zwick boarded Flight 588

发布时间:  浏览: 次  作者:爱英语吧

On Dec. 6, Kelsey Zwick boarded Flight 588 from Orlando to Philly with Lucy, one of her 11-month-old twin daughters. Lucy was born 11 weeks prematurely (早产)and ___21___ from severe lung disease as a result of a complication (并发症) of that. The brave baby girl was on oxygen ___22___ until recently. Today, Lucy needs oxygen at night and while ___23___— one small good deed reminded Zwick how “___24___“ she and her husband, Yuri, truly are.

“To the ___25___ in 2D. I don’t know you, but I imagine you saw us ___26___. I was pushing a stroller (婴儿车), had a diaper (尿布) bag on my arm and also ___27___ an oxygen machine for my daughter,” Zwick wrote on her Facebook post. “We ___28___ the plane, sat down in our window seat and made ___29___ to those around us about having to sit by my yelling-but-happy baby. The flight attendant came over and told me a gentleman was waiting to ___30___ seats,” she wrote. “You were giving up your comfortable, first-class seat to us. Not able to ___31___ tears, I cried my way up the ___32___ while my daughter Lucy ___33___! She felt it in her bones too real, pure, goodness. I smiled and thanked you as we switched but didn’t get to ___34___ you properly,” the mom continued.

“So thank you. Not just for the seat itself but for ___35___. For seeing us and realizing that maybe things are not ___36___ easy. For deciding you wanted to show a random act of ___37___ to us. I can’t wait to tell Lucy someday. In the meantime we will pay it ___38___.”

Zwick’s story touched the hearts of many, giving rise to ___39___ comments on the post that has since been ___40___ over 164,000 times.

21. A. recovers B. suffers C. results D. benefits

22. A. test B. health C. survival D. support

23. A. playing B. flying C. sleeping D. growing

24. A. astonished B. amused C. blessed D. anxious

25. A. man B. attendant C. assistant D. guide

26. A. somewhere B. anywhere C. nowhere D. everywhere

27. A. filling B. pumping C. following D. dragging

28. A. booked B. reserved C. pre-boarded D. quit

29. A. complaints B. comments C. offers D. jokes

30. A. choose B. switch C. accept D. occupy

31. A. burst into B. give back C. hold back D. break into

32. A. passage B. airport C. flight D. pilot

33. A. shouted B. crawled C. talked D. laughed

34. A. meet B. thank C. recognise D. accept

35. A. noticing B. donating C. reminding D. forgiving

36. A. just B. right C. always D. ever

37. A. forgiveness B. advantage C. kindness D. donation

38. A. forward B. downward C. backward D. toward

39. A. passive B. supportive C. possible D. negative

40. A. made B. chosen C. researched D. shared

【答案】21. B 22. D 23. B 24. C 25. A 26. A 27. D 28. C 29. D 30. B 31. C 32. A 33. D 34. B 35. A 36. C 37. C 38. A 39. B 40. D


相关阅读
猜你喜欢
页面缓存