爱英语吧    完形填空

听力口语阅读休闲英语校园英语学习方法教师频道游戏动画词汇
当前位置:首页 > 完形填空 > 高三完形填空When you think of friends you often think of

高三完形填空When you think of friends you often think of

发布时间:  浏览: 次  作者:爱英语吧

When you think of friends, you often think of those who accompany you for a long time. But there is another kind of ___41___ ---one that does not unfold over a ___42___period of time but springs entirely from a particular___43___

In my eighth grade,there was Jenny. I___44___to stay at her farmhouse with cats and dogs. Eighth grade was a terrible year. We both___45___ it,but we didn't talk about it. On cold winter days,she ___46___ me how she lied on her pony Redwing's back. Then we would ___47___on long journey,riding and walking,She left in ninth grade and I ___48___her. We had gotten each other through a ___49___time.

Anyone with children knows the rapid friendships formed with parallel parents. To Julie, I will be forever ____50____. We met on a ____51____in New Jersey. Her twin boys were about the same ____52____as my daughter. She lived in the beach town. I lived alone with my ____53____ a block away. My husband had left for North Dakota,leaving me to ____54____out what to do ext. Now, ____55____, there was someone I could talk to. For the next weeks,we met at the beach,and I would go ____56____with her so that the ____57____could go on playing. The normal state of her little home____58____my broken heart.

Such friends as these often ____59____when your own life is off balance;they ____60____you till the world settles on its axis(轴)once again.

41. A. classmate B. friendship C. marriage D. neighbour

42. A. brief B. special C. consistent D. long

43. A. custom B. festival C. ceremony D. moment

44. A. loved B. tended C. attempted D. demanded

45. A. overlooked B. knew C. forgot D. preserved

46. A. inspired B. required C. consulted D. showed

47. A. go out B. make up C. slow down D. fall behind

48. A. followed B. admired C. missed D. forgave

49. A. cheerful B. difficult C. grand D. decisive

50. A. reliable B. merciful C. generous D. grateful

51. A. beach B. farm C. playground D. square

52. A. size B. intelligence C. age D. weight

53. A. daughter B. husband C. sister D. parents

54. A. turn B. puzzle C. point D. carry

55. A. punctually B. ridiculously C. suddenly D. theoretically

56. A. home B. downtown C. shopping D. swimming

57. A. adolescents B. boys C. children D. girls

58. A. ached B. hardened C. comforted D. bled

59. A. withdraw B. arrive C. disappear D. gather

60. A. recommended B. promoted C. tolerated D. supported

【答案】41. B 42. D 43. D 44. A 45. B 46. D 47. A 48. C 49. B 50. D 51. A 52. C 53. A 54. B 55. C 56. A 57. C 58. C 59. B 60. D


相关阅读
猜你喜欢
页面缓存