爱英语吧    完形填空

听力口语阅读休闲英语校园英语学习方法教师频道词汇翻译写作
当前位置:首页 > 完形填空 > 高考完形填空真题Raynor Winn and her husband Moth became

高考完形填空真题Raynor Winn and her husband Moth became

发布时间:  浏览: 次  作者:爱英语吧

Raynor Winn and her husband Moth became homeless due to their wrong investment. Their savings had been 36 to pay lawyers’ fees. To make matters worse, Moth was diagnosed(诊断)with a 37 disease. There was no 38 , only pain relief.
Failing to find any other way out, they decided to make a 39 journey, as they caught sight of an old hikers’(徒步旅行者)guide.
This was a long journey of unaccustomed hardship and 40 recovery. When leaving home, Raynor and Moth had just £320 in the bank. They planned to keep the 41 low by living on boiled noodles, with the 42 hamburger shop treat.
Wild camping is 43 in England. To avoid being caught, the Winns had to get their tent up 44 and packed it away early in the morning. The Winns soon discovered that daily hiking in their 50s is a lot 45 than they remember it was in their 20s. Raynor 46 all over and desired a bath. Moth, meanwhile, after an initial 47 , found his symptoms were strangely 48 by their daily tiring journey.
49 , the couple found that their bodies turned for the better, with re-found strong muscles that they thought had 50 forever. "Our hair was fried and falling out, nails broken, clothes 51 to a thread, but we were alive."
During the journey, Raynor began a career as a nature writer. She writes, " 52 had taken every material thing from me and left me torn bare, an empty page at the end of a(n) 53 written book. It had also given me a 54 , either to leave that page 55 or to keep writing the story with hope. I chose hope.”
36. A. drawn up B. used up C. backed up D. kept up
37. A. mild B. common C. preventable D. serious
38. A. cure B. luck C. care D. promise
39. A. business B. walking C. bus D. rail
40. A. expected B. frightening C. disappointing D. surprising
41. A. budget B. revenue C. compensation D. allowance
42. A. frequent B. occasional C. abundant D. constant
43. A. unpopular B. lawful C. attractive D. illegal
44. A. soon B. early C. late D. slowly
45. A. harder B. easier C. cheaper D. funnier
46. A. rolled B. bled C. ached D. trembled
47. A. struggle B. progress C. excitement D. research
48. A. developed B. controlled C. reduced D. increased
49. A. Initially B. Eventually C. Temporarily D. Consequently
50. A. gained B. kept C. wounded D. lost
51. A. sewn B. washed C. worn D. ironed
52. A. Doctors B. Hiking C. Lawyers D. Homelessness
53. A. well B. partly C. neatly D. originally
54. A. choice B. reward C. promise D. break
55. A. loose B. full C. blank D. missing

江苏省2018高考答案汇总
http://www.2abc8.com/new/76867/

答案 36. B 37. D 38. A 39. B 40. D
41. A 42. B 43. D 44. C 45. A 46. C 47. A 48. C 49. B 50. D
51. C 52. D 53. B 54. A 55. C

相关阅读
猜你喜欢
页面缓存