爱英语吧    完形填空

听力口语阅读休闲英语校园英语学习方法教师频道词汇翻译写作
当前位置:首页 > 完形填空 > 高三完形填空When I was out of the church I saw four children

高三完形填空When I was out of the church I saw four children

发布时间:  浏览: 次  作者:爱英语吧

When I was out of the church,I saw four children selling the paintings.I_41_and stood quietly next to them without saying a word and for the next 10 minutes watched them sell their paintings to the_42_customers.
My eyes_43_the attention of one of the boys.I made a_44_for him to come towards me.I was surprised that this little kid gave me a broad_45_with a missing tooth and immediately_46_to me.
When I asked him very lightly whether he_47_who I was,he answered quickly with his eyes much_48_,"Mr, Ford!",which_49_me a lot.
I asked him how he knew me,and he replied that he was one of the children whose mother was_50_by the Ford Foundation and that now his mother looked after them pretty_51_.I felt good but at the same time a bit_52_seeing him sell paintings.I asked him why he did so_53_his mother was taking good care of all the four.
He told me,"Sir,you helped my mother and now I am helping my_54_.His mother is sick and his father has a low_55_and his family can't even_56_medicine."Hearing this,I took out my purse and gave a hundred-dollar_57_to the boy.However,he_58_and said,"Thank you very much.I will always_59_you,but please give this money to some other person who needs it more than I do.I can_60_money myself.
41.A.moved B.passed C.went D.hurried
42.A.laughing B.shopping C.arguing D.bargaining
43.A.caught B.paid C.fixed D.focused
44.A.signal B.sign C.mark D.opinion
45.A.expression B.face C.message D.smile
46.A.held on B.went up C.came up D.looked up .
47.A.suspected B.knew C.agreed D.thought
48.A.brighter B.braver C.wider D.warmer
49.A.disappointed B.pleased C.puzzled D.satisfied
50.A.employed B.supported C.adopted D.raised
51.A.fully B.hard C.properly D.well
52.A.upset B.nervous C.annoyed D.ashamed
53.A.while B.after C.when D.as
54.A.family B.friend C.brother D.teacher
55.A.income B.diploma C.condition D.spirit
56.A.offer B.pay C.afford D.make
57.A.money B.note C.cheek D.fund
58.A.promised B.hesitated C.accepted D.refused
59.A.miss B.praise C.understand D.remember
60.A.earn B.save C.produce D.borrow


答案 41.C 42.D 43.A 44.B 45.D 46.C 47.B 48.A 49.C 50.B
51.D 52.A 53.C 54.B 55.A 56.C 57.B 58.D 59.D 60.A

相关阅读
猜你喜欢
页面缓存