爱英语吧    完形填空

听力口语阅读休闲英语校园英语学习方法教师频道词汇翻译写作
当前位置:首页 > 完形填空 > 高一完形填空We always convince ourselves that life will

高一完形填空We always convince ourselves that life will

发布时间:  浏览: 次  作者:爱英语吧

We always convince ourselves that life will be better after we get married,have a baby,then another.Then we are _36_that the kids aren't old enough and we'll be more_37_when they are.After that we're frustrated that we have teenagers to_38_with.We will certainly be happy_39_they are out of that stage.
We always tell ourselves that our life will be_40_when our mate gets his or her act together,when we get a nice car,and are able to go_41_a nice vacation when we retire.The truth is,there's no_42_time than right now.If not now, when?Our life will always be filled with_43_.It's best to admit this to ourselves and decide to be_44_anyway.
One of my favorite_45_comes from Alfred Souza.He said,"For a long time it had_46_to me that life was about to begin-real life.But there was always some_47_in the way,something to be got through first,some unfinished business,time still to be served,a debt to be_48_.Then life would begin.At last I_49_that these obstacles were my life."
This_50_has helped me to see that there is no way to happiness.Happiness is the way.So_51_every moment that you have.And remember that time_52_for no one._53_stop waiting until you finish school; until you go back to school; until you get married; until you have kids; until....
Happiness is a_54_,not a destination.So,work like you don't need money,_55_like you've never been hurt,and dance like no one's watching.
36.A.happy B.kind C.frustrated D.proud
37.A.content B.unhappy C.sad D.comfortable
38.A.meet B.deal C.fight D.compete
39.A.when B.where C.until D.before
40.A.endless B.boring C.limited D.complete
41.A.with B.in C.on D.from
42.A.less B.better C.more D.worse
43.A.challenges B.experiments C.movements D.activities
44.A.brave B.calm C.happy D.anxious
45.A.quotes B.cases C.points D.stories
46.A.followed B.struck C.happened D.seemed
47.A.results B.chances C.decision D.obstacles
48.A.made B.raised C.paid D.offered
49.A.expected B.realized C.suggested D.preferred
50.A.view B.fact C.reality D.advice
51.A.treasure B.ignore C.persuade D.lose
52.A.fights B.waits C.looks D.cares
53.A.And B.But C.For D.So
54.A.mountain B.music C.journey D.art
55.A.love B.complain C.debate D.hate


答案 36.C 37.A 38.B 39.A 40.D 41.C 42.B 43.A 44.C 45.A
46.D 47.D 48.C 49.B 50.A 51.A 52.B 53.D 54.C 55.A

相关阅读
猜你喜欢
页面缓存