爱英语吧    英语阅读理解

听力口语阅读休闲英语校园英语学习方法教师频道词汇翻译写作
当前位置:首页 > 英语阅读理解 > 高三阅读理解Many kids help out around the house with

高三阅读理解Many kids help out around the house with

发布时间:  浏览: 次  作者:爱英语吧

Many kids help out around the house with chores(家庭杂务)such as emptying the dishwasher,putting laundry away,and taking out the trash.In exchange, some kids get allowances(补贴)or other rewards such as extra computer time.

But some people do not think that kids should get rewards for doing chores. Susie Walton,a parenting educator and family coach,believes that by rewarding kids,parents are sending a message that work isn’t worth doing unless you get something in return.“Running any kind of household is a team effort.” Susie said. “A home is a living space for everyone in the family. It’s important for kids to see that we all have responsibilities in the house,and that families decide together how they want their home to look,and how they are going to keep it looking like everyone wants it to look.”

Other people believe that getting a cash allowance or other rewards motivates kids to do chores, and it also teaches them real world lessons about how we need to work to earn money. There are also new applications that give kids points and digital gifts that can be redeemed (兑取) either online or in the real world.With the ChoreMonster app,kids earn digital points by completing chores that they can turn in for real-life rewards such as extra Xbox time or a trip to the mall. “Our goal is to encourage kids to earn rewards,” says Chris Bergman, founder of ChoreMonster. “Kids need positive reinforcement (强化) to help motivate them.”

What do you think? Should kids be rewarded for doing chores? Or should kids help out around their homes without getting anything in return?

Write a 200-word response. Send it to tfkasks4you @ timeforkids.com. Your response may be published in a future issue of Time For Kids.Please include your grade and contact information of your parent or teacher if you want your response to be published.The deadline for responding is February 18.

28. How does the author start the passage?

A. By comparing different views.

B. By listing some evidence.

C. By presenting some facts.

D. By stating his own experiences.

29. According to Susie Walton, _________.

A. kids should be rewarded for doing chores

B. parents decide what kids can do for the family

C. kids have the responsibility to share housework

D. kids can get extra computer time for doing chores

30. Paragraph 3 is mainly about _________.

A. Chris Bergman’s opinion on raising kids

B. the advantage of rewarding kids for doing chores

C. main reasons why kids need encouragement

D. how to motivate kids to try new applications

31. The purpose of writing the text is to _________.

A. inform readers of two different opinions

B. call on readers to reflect on their behavior

C. present the author’s viewpoint about parenting

D. invite readers to express their opinions


答案解析


28. C 细节理解题。由第一段可知,作者采用了陈述事实的写作手法。

29. C 细节理解题。由第二段最后一句可知。

30. B 段落大意题。由第三段第1句可知。

31. D 写作目的题。由最后一段可知。


相关阅读
猜你喜欢
页面缓存