爱英语吧    英语阅读理解

听力口语阅读休闲英语校园英语学习方法教师频道词汇翻译写作
当前位置:首页 > 英语阅读理解 > 高三阅读理解解析Fallingwater is a house built over a waterfall

高三阅读理解解析Fallingwater is a house built over a waterfall

发布时间:  浏览: 次  作者:爱英语吧

Fallingwater is a house built over a waterfall in Southwestern Pennsylvania. Frank Lloyd Wright, America’s most famous architect, designed the house in 1935. It instantly became famous, and today it is a National Historic Landmark.
Guided House Tour
This tour features all the major rooms of the house and lasts about one hour. Photography is not permitted during this tour. The Guided House Tour allows children six-year-old and older to enjoy the house with their parents.
Adults —$$$$ 20. 00 with advance purchase.
—$$$$ 23. 00 when purchased on site
Youth (ages 6〜12) — $$$$ 14. 00 with advance purchase
— $$$$ 17. 00 when purchased on site
Daily from 10:00 am to 4:00 pm,except Wednesday.
In-Depth Tour
The tour is best if you desire a greater understanding of what Wright was seeking to create with his masterwork. The number of visitors on each tour is limited and photography is permitted for personal use only. Children nine years and older may accompany adults on this tour.
$$ 65. 00 per person(Available by advance ticket purchase only)
Daily from 10: 00 am to 4: 00 pm
Sunset Tour
As afternoon turns to evening, the changing light allows you to see Fallingwater from an entirely new perspective. The number of visitors is limited and photography is permitted for personal use only. Children under nine-years-old are not permitted on this tour.
$$ 110. 00 per person(Available by advance ticket purchase only)
May, June, & September-Saturdays at 4:30 p. m.
July & August-Fridays and Saturdays at 4:45 p. m.
Brunch Tour
The guests join their guide for brunch before they leave. Children nine years and older may accompany adults on this tour. Please allow three hours total for this experience.
$$ 115. 00 per person(Available by advance ticket purchase only)
May through September —Saturdays & Sundays at 9:00 a. m
21. How much will a father and his two children (one is 9, the other is 15) spend if they buy the Guided House Tour tickets ahead of time?
A. $$ 48 B. $$54 C. $$ 63 D. $$ 51
22. Where can a couple with an eight-year-old girl make a tour?
A. Guided House Tour. B. In-Depth Tour.
C. Brunch Tour. D. Sunset Tour.
23. What can we know about Sunset Tour?
A. The number of visitors is not limited. B. It is not accessible in August.
C. It is only open for teenagers. D. The ticket isn’t available on site.
24. What do the four tours mentioned have in common?
A. They encourage advance tickets B. They offer brunch free of charge
C. They forbid visitors taking photos D. They have the same price of tickets
【答案】BADA
【解析】1.细节理解题。根据“Guided House Tour”部分中的“Adults—$$ 20. 00 with advance purchase”及“Youth (ages 6〜12)—$$ 14. 00 with advance purchase”可推知他们需要支付$$ 54。故选B。
2.推理判断题。根据“Guided House Tour”部分中的“The Guided House Tour allows children six-year-old and older to enjoy the house with their parents.”可知6岁或6岁以上的孩子可以在家长的陪同下参加Guided House Tour。故选A。
3.细节理解题。根据“Sunset Tour”部分中的“$$ 110. 00 per person (Available by advance ticket purchase only)”可知,这条旅游线路只接受提前订票,现场不能买票。故选D。
4.细节理解题。根据第一条旅游线路票价介绍处的关键信息“advance purchase”且比在现场购票便宜及其它三条旅游线路票价介绍处的“Available by advance ticket purchase only”可知,这四条旅游线路都在鼓励人们提前订票。故选A。
【备注】文章介绍了著名建筑大师赖特(Frank Lloyd Wright)在宾夕法尼亚西南部的一个瀑布上建造的流水山庄别墅及四条旅游路线,同时介绍了每条旅游线路的票价、购票方式及旅行中需要注意的事项。

相关阅读
猜你喜欢
页面缓存