Astronauts on shorter shuttle missions(使命) often work very long days. Tasks are scheduled so tightly that break times are often used to finish the day’s work. This type of schedule is far too demanding for long missions on the International Space Station（ISS）. ISS crewmembers usually live in space for at least a quarter of a year. They work five days on and two days off to mimic the normal way they do things on Earth as much as possible . Weekends give the crew valuable. Weekends give the crew valuable time to rest and do a few hours of housework. They can communicate with family and friends by email , internet phone and through private video conferences.
While astronauts cannot go to a baseball game or a movie in orbit, there are many familiar activities that they can still enjoy . Before a mission. The family and friends of each ISS crewmember put together a collection of family photos, messages, videos and reading material for the astronauts to look at when they will be floating 370 kilometers above the Earth. During their mission, the crew also receives care packages with CDs, books, magazines, photos and letters . And as from early 2010, the internet became available on the ISS , giving astronauts the chance to do some “web surfing （冲浪）”in their personal time. Besides relaxing with these more common entertainments, astronauts can simply enjoy the experience of living in space.
Many astronauts say that one of the most relaxing things to do in space is to look out the window and stare at the universe and the Earth’s vast land mass and oceans.
25. What does the word “minic” in Paragraph 1 probably mean?
A. Find B. Copy C. Change D. Lose
26. Which of the following best describes the families of the astronauts on the ISS ?
A. The are caring and thoughtful B. The are impatient and annoyed
C. The are impatient and ammoyed. D. The are excited and curious.
27. In the final paragraph, the author shows that astronauts .
A. get more pleasure in space than on the Earth B. find living in space a bit boring and tiring
C. regard space life as common D. love to see the Earth from space
28. The passage mainly discusses how astronauts .
A. work for longer missions in space B. connect with people on the Earth
C. observe the Earth from space D. spend their free time in space
1．根据根据第一段第四句“They work five days on and two days off”可知，这和在地球上的工作时间一致，所以这样做的目的是尽可能地模仿地球上的正常生活，故选项B正确。
2．根据根据第二段第二句“Before a mission, the family and friends of each ISS crewmember put together a collection of family photo, messages, videos and reading material for the astronauts to look at when they will be floating…可知，宇航员的家人是体贴的，考虑周到的。故答案选A。
3．根据第三段“the most relaxing things to do in space is to look out the window and stare at the universe and the Earth．”可知，宇航员喜欢在太空看地球。故答案D正确。
【答案】1．B 2．A 3．D 4．D