爱英语吧    英语阅读理解

听力口语阅读休闲英语校园英语学习方法教师频道游戏动画词汇
当前位置:首页 > 英语阅读理解 > 高三阅读理解解析After studying the daily habits of 177

高三阅读理解解析After studying the daily habits of 177

发布时间:  浏览: 次  作者:爱英语吧

After studying the daily habits of 177 self-made millionaires over the course of five years, Thomas C. Corley found that they avoid one costly habit: procrastination (拖延症).
“ It prevents even the most talented individuals from realizing success in life,” he writes in his upcoming book, “Change Your Habits, Change Your Life.”
This goes hand-in-hand with author Napoleon Hill’s claim that the wealthiest people are also the most decisive people.
Out of the 500 millionaires Hill studied in the early 20th century, “Every one of them had the habit of reaching decisions quickly,” Hill wrote in his 1937 classic, “Think and Grow Rich.”
One of the major causes of procrastination is lack of passion, Corley emphasizes: “We simply like to do the things we like to do and we put off the things we do not like to do.”
“According to Gallup, only 13% of employees are ‘engaged’ in their jobs, or emotionally invested in their work,” Corley writes.
“Whether you realize it or not, procrastination is a big reason why you are struggling financially in life. It damages your credibility with employers and fellow colleagues at work. It also affects the quality of your work and this affects the business you or your employer receive from customers, clients, and business relationships.”
The good news is that anyone can overcome procrastination – and it’s simpler than you may think. He also notes that “the voice of procrastination screams just as loud and clear in the minds of those who excel in life as it does in the minds of those who do not.”
How do they silence it? They rely on “to-do” lists to get things done. They create firm deadlines, and they meet with “accountability partners” to ensure they’re sticking to their goals and deadlines, Corley says.
Nearly everyone is susceptible to procrastination – but fighting against it can make all the difference.
32. According to the passage, millionaires______.
A. are intelligent people
B. don’t hesitate when making decisions
C. are only passionate about making money
D. put off the things they don’t like to do
33. Which of the following statements is true about procrastination?
A. Procrastination usually results from financial difficulties.
B. Procrastination makes people less trustworthy.
C. Overcoming procrastination is simpler for wealthy people.
D. Accomplishing things ahead of schedule is a key to getting rid of procrastination.
34. What does the underlined word “excel” probably mean?
A. struggle B. fail C. stand out D. work hard
35. What might be the best title for the passage?
A. Fighting procrastination. B. How to become a millionaire.
C. New studies of a bad habit. D. The importance of making “to-do” lists.
考点:日常生活
试题解析:几乎每个人都易受拖延症的影响,这个生活习惯让你没办法富起来。
32.根据第四段中Out of the 500 millionaires Hill studied in the early 20th century, “Every one of them had the habit of reaching decisions quickly可知大部分百万富翁都会快速作出决定。故选项B正确。
考点定位:细节理解题
33.根据第七段It damages your credibility with employers and fellow colleagues at work.It also affects...一句可知拖延症使人们不那么守信。故答案选B。
考点定位:细节理解题
34.本句意为:生活中杰出的人能清醒地认识到拖延症故可知excel意为“杰出的”。故答案C正确。
考点定位:词义猜测题
35.几乎每个人都易受拖延症的影响,这个生活习惯让你没办法富起来。故本文主要是告诉我们要与拖延症作斗争。故答案A正确。
考点定位:主旨大意题

相关阅读
猜你喜欢
页面缓存