There is an old Spanish Proverb which states, “Tomorrow is often the busiest day of the week”. 36 I’d say, too many. Our dreams should not, and cannot wait. We have to go for them now! Here’s why.
Nobody likes to talk about death, but the reality is – everybody is going to die at one point. None of us know the day, or the hour. Therefore, today is all we have. Don’t go to your grave with unfulfilled dreams. Make the decision to go after every dream, big or small right now.
2. The world is waiting for your gift
I know this may be hard to believe, but the world is waiting for YOU! Yes, YOU! __38___Sure, other people may be able to sing. But they’ll never be able to sing exactly like you. Sure other people can write, but they’ll never be able to write from the same perspective in which you write. Don’t deprive the world of your gift. It’s the oxygen that we need to survive. Thus, it is your responsibility to figure out exactly what your gift is, and use it to better your life and the lives of those around you.
You can dream about writing the great American play that you want, but it’s never going to happen unless you actually put pen to paper. You can dream about finding a cure for cancer, but it will never happen unless you actually go to school to become equipped with the necessary tools to find that cure. ___40___They require you to get your head out of the clouds, and actually do the work to make them happen. Get to it!
A. You can‘t let fear win.
B. Tomorrow is not promised.
C. In other words, dreams don’t work unless you do.
D. How many times have we put off our dreams until tomorrow?
E. You were born into the world with a unique gift, which nobody on this earth can copy.
F. Possibilities you never knew existed are waiting on you.
G. Unless you take the first step, your dreams will never come true.
1．根据上下文尤其是后句 I’d say, too many可知我们太多次推出自己的梦想。故选D。句意：多少次我们把梦想推迟到明天？故选D。
2．根据本段everybody is going to die at one point．None of us know the day, or the hour．Therefore, today is all we have一句可知本段强调我们应该把握好今天，因为未来并不确定。故选B。
3．根据本段Sure, other people may be able to sing．But they’ll never be able to sing exactly like you．Sure other people can write, but they’ll never be able to write from the same perspective in which you write两句可知本段主要是强调你本身所具有的独特优势，故选E。
5．根据本段内容，尤其是最后一句Get to it!可知本段主要是号召大家要实现梦想就要立刻采取实际行动。
【答案】36．D 37．B 38．E 39．G 40．C