爱英语吧    英语阅读理解

听力口语阅读休闲英语校园英语学习方法教师频道词汇翻译写作
当前位置:首页 > 英语阅读理解 > 高三阅读理解解析Hey ladies It’s summer again and it’s time

高三阅读理解解析Hey ladies It’s summer again and it’s time

发布时间:  浏览: 次  作者:爱英语吧

Hey, ladies! It’s summer again and it’s time for a new you! No more make-up, no more pretending! Yes, that’s right! It’s time to stop making ourselves beautiful for the camera, and start posting confident pictures without all the make-up and extra tricks we add onto ourselves in the hope of appearing more attractive and beautiful. Because believe it or not, we already are!

After we wash our face and go to bed, it is not so perfect. You know it the face we should confidently be showing to the world! Who cares if you have pimples(面痕)or your eyes look small, or if you have crow’s feet? Guess what? Those are actually what make you such a beautifully grown woman. And any person who doesn’t think so is just not as strong as you.

Nowadays we are so prone to do anything and everything to make us look as young and perfect as possible. Yet the troth is, by doing this, we are actually making our tree skin get worse and badly affected by all the junk we put on. We are making ourselves believe that by changing our appearance we will be more accepted and seem more attractive to other people. And yet, our final goal is to find that without all of the make-up. What kind of twisted(扭曲的)game are we really playing with ourselves?

So I would like to make a suggestion for all women out there to give yourself a break at least this summer. Take a couple of pictures without all of that make-up on. You don’t need it every single day, especially not this hot summer! You’ll be surprised that the more confident you are about showing the real side of you, the more attractive you will be to everyone else.

Yes, the saying, “Beauty comes from within” is an old one, definitely still holds some troth today. So be brave, carefree, and make-up free! Let the world see you for who you really are!

32. The author thinks that ladies should show others _______.

A. their crow’s feet B. their beautiful pictures

C. their real face with confidence D. their attractive appearance

33. What does the author think of adding make-up to our face?

A. It makes perfect images. B. It’s really meaningless.

C. It makes true images go outdated. D. It’s hard to achieve what we wish.

34. What is the author’s purpose of quoting the old saying?

A. To declare it’s what one really is that matters.

B. To show the importance of adding make-up

C. To give us some examples of adding make-up.

D. To tell us not to neglect those old sayings.

35. What is the topic of this text?

A. Spending more time being with families and friends.

B. Not putting on any make-up on our face this summer.

C. Paying enough attention to ourselves in this summer.

D. Showing the beautiful side of ourselves to others.


答案 32-35 CDAB

本文是一篇议论文。文章论述了敢于以真面孔示人的女士才是自信的女人这一话题。

32. C 细节理解题。根据第一二段的内容可知,作者认为女士们应当自信地以真面孔示人。

33. D 推理判断题。根据第三段的We are making ourselves believe that…What kind of twisted game are we really playing with ourselves?可知,作者认为化妆实际上是一个扭曲的游戏,带来的效果可能会与我们的初衷相反,结果必定差强人意。

34. A 推理判断题。作者在最后一段中以一句谚语结束本文,是为了说明我们的真实面孔才更重要。

35. B 推理判断题。文章首段和末段都出现了作者在本文的论点,即“建议女士不要化妆了”。


相关阅读
猜你喜欢
页面缓存