体裁：记叙文 话题：欧美风情 词数：400 时间：8′
A pair of new couple (夫妇) has proved how easy it is to get married on a budget，by celebrating their wedding for ￡1.Georgina Porteous and Sid Innes organized their perfect day for family and friends，complete with rings，flowers，a cake and even a photographer to capture (记录下) the great occasion，who showed up to record the occasion after Georgina，...a part－time film editor，offered to work for him in return.
They also hosted a reception with a picnic，drinks，jazz music and dance，all on their unbelievably low budget.However，apart from the ￡ 70 they had to pay by law for their marriage fees，their only expense was a pound on Georgina's second－hand wedding gown (礼服)，with everything else donated or sourced for free.
It's reported that the average cost of a wedding in the UK is up to ￡20，000.However，Georgina said，“I didn't see the point in spending a huge amount of money on weddings，considering the day was supposed to be about marrying the person you loved and for us all that mattered was that we were becoming husband and wife.We didn't want or need a big，fancy affair.”
Georgina met singer－songwriter Sid at an art celebration in 2009，proposed (求婚) in Berlin last year，and then they started planning their big day.As they are both crazy about recycling，they decided to keep their wedding as simple as possible.Georgina said，“We wanted a small and cheap wedding，which was a natural thing for us.We enjoyed doing something a little different from everyone else，being excited to plan it all.”
Their wedding took place in a barn (农屋) behind the couple's cottage.Georgina looked pretty in her wedding gown.Georgina' s mother Susanne，a church reader，conducted the ceremony in front of 70 guests；each of them had been asked to bring food and drink.After the wedding picnic，everyone partied the night away.
Georgina smiled，“The day went beautifully.There was quite a relaxed atmosphere and everyone had so much fun.Lots of people said it was the best wedding they had ever been to.”
【语篇解读】 英国新婚夫妇Georgina Porteous和Sid Innes举办了一场省钱的婚礼，婚礼上有戒指、鲜花、蛋糕，还有专职摄影师，所有花费只有1英镑。
5．Georgina thought a wedding costing a lot was ________．
答案 A [推理判断题。根据第三段“I didn't see the point in spending a huge amount of money on weddings...”可推知，Georgina认为铺张的婚礼是没有必要的。]
6．The wedding of Georgina and Aid was not ________．
答案 C [细节理解题。根据第四段“Georgina met singer－songwriter Sid at an art celebration in 2009，proposed in Berlin last year，and then they started planning their big day...We wanted a small and cheap wedding...”以及最后一段“There was quite a relaxed atmosphere and everyone had so much fun.”可知，这对夫妇的婚礼简洁、设计精细并且令人愉悦，文中没有提到婚礼充满惊喜。]
7．The couple's wedding was cost－saving because ________．
A．they picked cheap goods
B．their parents supported them a lot
C．the guests brought all the things they needed
D．the materials in the wedding were given or recycled
答案 D [细节理解题。根据第二段“...with everything else donated or sourced for free.”和第四段“As they are both crazy about recycling，they decided to keep their wedding as simple as possible.”可知，这对夫妇的婚礼很省钱是因为婚礼上的物品都是被赠送的或是被回收的。]
8．What can we infer from the passage?
A．The couple hasn' t attended any big wedding.
B．Georgina and the photographer would become colleagues.
C．A friend of the couple hosted the ceremony.
D．The couple's clothes were second－hand but fine.
答案 B [推理判断题。根据第一段“...a photographer to capture the great occasion，who showed up to record the occasion after Georgina，...a part－time film editor，offered to work for him in return.”可知，Georgina主动提出为摄影师工作，为了还摄影师出现在婚礼现场为他们夫妇记录下这个盛大场面的人情。由此可推知，Georgina和这名摄影师将成为同事。]